Utflykt till Storforsen

Igår gjorde vi en utflykt till Storforsen. Det var häftigt att se så mycket vatten som forsade så att de dånade i öronen. Vi fikade och hade det trevligt och sedan åkte vi tillbaka hem till Richards farmor och farfar igen. En väldigt härlig dag! Jag och Charlie har likadana regnjackor. Visst är det tjusigt?!

9 thoughts on “Utflykt till Storforsen

 1. Storforsen är så vackert, och du tar så fantastiska bilder och lyckas fånga det allra bästa :) Jättefina jackor har ni också :)

  • Fru Silver

   Det är faktiskt min man som tar de flesta bilder. Han blev väldigt glad över att se din kommentar! :-)

 2. Johanna

  Alltid lika fint att titta in här! :) Charlie är ju så himla gullig, blir helt barn-peppad haha! Sen har jag en liten fråga som inte hör till inlägget. Har sett att ni har IKEAS Karlstad-soffa i Isunda grå. Helt galet snygg och nu när jag och sambon ska flytta hade vi tänkt köpa just denna soffa. Blev lite nyfiken på om det är en 2-sits eller 3-sits ni har? Och om man kan ligga två (ganska småväxta men ändå) vuxna på schäslongen samtidigt? Hoppas du inte tycker det är en jobbig fråga, du jobbar ju inte precis på IKEAS kundservice, men chansar iaf! :)

  • Fru Silver

   Tackar! :-) Haha, det är bara att fråga på! Vi älskar soffan! Det är en 3-sits vi har. Och ja, det går att mysa två i schäslongen, men den är inte jättebred, som vissa andra varianter, så man får ligga väldigt tätt! ;-)

   • Johanna

    Tack för svar! Vi satsar på den, och att ligga tätt ihop är ju bara mysigt! :)

 3. Jisses! Vad vackert. Blir alldeles till mig… Och du och din familj verkar så himla mysiga!

  • Fru Silver

   Tack! :-) Det var väldigt vackert där!

 4. Gudmor

  kooooom heeeem va mysigt ni har et! Jättejättefina Bilder! Njut på! Kärlek i massor!

  • Fru Silver

   Vi saknar dig också gumman! Och vi njuter för fulla muggar! ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>