”Titta brandbilen! Tut-Tut”!

Just från detta fönster ser man brandstationen och så fort Charlie hör en brandbil så springer han dit för att titta! Han är inne i en period just nu då brandbilar är i stort sett det bästa som finns! Tut-tut!

2 thoughts on “”Titta brandbilen! Tut-Tut”!

 1. Charlie är så söt
  Varför Kamntm länken nedan inte fungerar?
  http://frusilver.se/vem-ar-fru-silver/#comment-10783
  hana

  • Fru Silver

   Hej! Länken nedan fungerar, men tyvärr har jag inte fått mail om att jag fått dessa kommentarer och jag har inte varit in och tittat på den sidan på länge därför har jag inte svarat! Tack för att du gjort mig uppmärksam på det! Nu ska jag sätta igång och svara! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>