Tiden går så fort…

Jag kan inte förstå hur fort tiden går… Nu är det 19 dagar kvar till beräknad förlossning (!!!) Jag känner mig redo, men ändå inte… Jag tycker om att ta det lugnt, läsa en bok och ”bara vara” nu när jag är ledig. Det känns lyxigt att kunna göra precis vad man känner för. Det skulle vara perfekt om Bullen ville födas då det är beräknat, för då hinner jag göra allt jag vill göra innan och jag hinner nog inte bli less på övertiden. Men det är bara att gilla läget. Det kan hända i morgon, eller om fyra veckor. Spännande är det i alla fall!

4 thoughts on “Tiden går så fort…

  1. Hehe… little fattie ;)

  2. Super spännande:) Du har en underbar tid framför dig, men ta hand om dig själv så mkt du kan innan liten tittar ut:) För sen är det bara mys me lillen som gäller;) Lycka till med allt, Kram från Emma i Gävle:)

  3. jag förstår inte hur jag kunnat missa din blogg, men den är det finaste jag sett på länge! här kommer jag fortsätta kika in.

  4. Hehe ni kommer få världens sötaste liten:) väldigt spännande att se va det är som gömmer sig där inne ;)
    Ser att du läser Att föda- boken:) super bra bok:) Kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>