Slut på föräldraledigheten

Idag började jag på mitt nya jobb! Jag ska vikariera i 6 månader i en förskoleklass och det ska bli jättespännande! Jag känner mig så taggad och har massor med roliga idéer! Det tråkiga är förstås att jag inte längre får spendera hela dagarna med Charlie som kommer att börja förskolan på onsdag. Ännu en sak som kommer att bli en spännande omställning i vår vardag. Det ska bli roligt att se hur det går. Jag tror så klart att det kommer att gå hur bra som helst, men det är klart att mammahjärtat värker lite vid tanken på att han ska ha roligt under dagarna utan mig. Jag vet att jag är lite självisk, men fy bubblan vad han är rolig att vara med! Hoppas att han kommer att trivas med sina pedagoger och nya kompisar! Men som tur är så kan jag hämta honom vid tre, så jag har ju hela eftermiddagen och kvällen med mitt lilla charmtroll!

9 thoughts on “Slut på föräldraledigheten

 1. Gudmor

  Gudmors hjärta skriker efter er 4 – 5 veckor eller vad det är har ju inte ens hunnit gett julklapp till lillen :( Hoppas verkligen ni kan komma hit på Söndag! =) Vaaarmt Välkommna när ni vill!! =)) <3333

 2. Gudmor

  Så kul med jobbet och det kommer gå så bra för honom på förskolan han kommer charma alla! =)

 3. lycka till! Tror du kommer passa utmärkt som förskolelärare!

 4. Oh, vad spännande. :) Hoppas på ett inlägg framöver om hur det går.

  Min lille börjar på förskola i augusti och min sambo tar över föräldraledigheten i mars. Det kommer att kännas jättekonstigt men jag unnar honom att få vara hemma.

  Och om man får önska inlägg, skriv gärna om hur du mötte Herr Silver. Sådana historier tycker jag om. :)

 5. Roligt med en ny tjänst! Charlie kommer säkert älska förskolan. De flesta barn verkar gilla det

  Livspusslet börjar antagligen i mars för oss. Men då ska jag bara jobba 50% och mannen vara ledig en dag så barnen behöver bara vara på förskolan 15 timmar.

 6. L

  Hej! Vad använder du för typ av färg när du målar möbler? Har några jag vill måla men vet inte om jag behöver nån speciell sorts färg… :)

 7. lycka till på jobbet! puss!

 8. Hanna

  Hej! Nu har jag äntligen kikat på din blogg efter att vi pratade om det i måndags. Jag älskar den!! Ser framemot att få läsa!!!!:) lycka till på nya jobbet! Hör av dig om du vill ha hjälp med något! Kram Hanna

 9. Sofia

  Vad roligt! Lycka till med allt! Kan du inte berätta lite om hur ni tänkt kring vilken ålder som är bra att börja på förskola, hur man gör för att leva jämställdt efter att man fått barn och har ni delat lika på föräldraledigheten och så? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>