Sju fantastiska år med dig!

Jag är så kär i dig, min underbara man! Idag är det 7 år sedan vi blev tillsammans. Vi var 16 år gamla och gick första året på gymnasiet. Tänk vad mycket som har hänt sen dess… Vi har förlovat oss, tagit studenten, köpt lägenhet, gift oss, köpt större lägenhet, tagit varsin examen, och det största av allt; blivit föräldrar! Vi passar så bra ihop att det är magiskt! Du får mig att må himla bra och det har du gjort sedan den dagen då vi träffades för första gången. Det tog inte lång tid innan jag insåg att du var den rätta, och jag har inte tvekat en sekund sedan dess.

3 thoughts on “Sju fantastiska år med dig!

  1. Herr Silver

    Du är en dröm min lilla Fru Silver! Söt som en bakelse!

  2. Charlies Gudmor

    Grattis Bästa ni :)! <3

  3. Vilken underbar kärleksförklaring! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>