Rosiga kinder och nybakat bröd

Kors i taket! ÄNTLIGEN ett blogginlägg! Idag fick jag till lite bilder med mobilen. Jag brukar inte tycka att de duger till bloggen annars (ja, jag vet att jag är petig)! Men på fredag kommer Herr Silver upp hit (mamma, mormor, Charlie och jag är i Nordanede) med hårddiskar och kamera så då kommer det massa inlägg för att komma ikapp! Jag har varit lite frustrerad över att inte kunna lägga upp fina bilder vi tagit och visa för er och mest av allt är jag ledsen över att jag inte kunnat vara med på Emily Dahls julkalender men jag kanske får göra ett stort inlägg med alla 24 bilder på julafton? Vad tror ni om det?

Idag har vi i alla fall bakat en massa godsaker! Det har varit väldigt varmt i köket då vi både eldat i pannan för att värma huset och dessutom haft ugnen igång nästan hela dagen! Rosiga kinder har vi när vi nu sitter och mumsar på nybakade lussebullar!

6 thoughts on “Rosiga kinder och nybakat bröd

 1. karla

  Ett stort inlägg låter jättebra, spännande :)

 2. Lo

  Hej! Ville bara säga att din blogg gör mig glad =)
  Kul att läsa att ni oxå gillar att läsa högt för varandra, så gör vi även i min familj även om barnen blivit ganska stora. Vi älskar att mysa ihop i soffan och dela berättelserna!

  • Fru Silver

   Hej! Vad roligt att du gillar min blogg! :-) Ja, visst är det härligt med högläsning! Det är bland det mysigaste som finns! Hoppas att ni har en mysig jul!

 3. Yaaay 24 bilder är ju topen!!

  Du har btw fått en utmärkelse i min blogg <3

  God Jul!

  • Fru Silver

   Åh, vad roligt! Det ska jag kika på! Tack! God jul Lisa! Kram! <3

 4. Charlies Gudmor

  Oj oj va rörd man blev min fina vän! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>