Städa, städa…

Idag städar vi och donar! Nu ska julen ut och tillbaks ska alla härliga färger och saker som fått gömma sig för att göra plats för röda tomtar och halmbockar! Städning hemma hos oss innebär alltid musik på Lp-spelaren. Men även en spellista på spotify som jag tänkte dela med mig av! Perfekt tagga-för-att-städa-musik!

15 thoughts on “Städa, städa…

 1. Himla bra spellista!

  • Fru Silver

   Väldigt dansvänlig och det är ett måste när man städar tycker jag! :-)

 2. Hittade denna blogg på bloglovin och tycker den är fantastisk!

  /Ami

  • Fru Silver

   Tack! :-) Vad roligt att du hittat hit!

 3. Vilken otroligt härlig blgog du har :D Älskar verkligen alla bilder, så fina! :)

  • Fru Silver

   Tack så jättemycket! Vad roligt att du gillar den! :-)

 4. Hur hög press får man lov att sätta på sina barn? Läs mitt inlägg ”What´s on the news” och tyck gärna till. Tack för din tid:)

 5. underbar musik och du har en så otroligt fin stil!

  • Fru Silver

   Tack tack! :-)

 6. Ja, bra musik är ju ett måste när man ska städa. Och annars också för den delen.. =)
  Och bra musik på vinyl är ju det absolut bästa!

  • Fru Silver

   Håller med om att vinyl är bäst! Jag älskar känslan av att sätta nålen på skivan och höra knastret! :-)

 7. Johanna

  Fru (och Herr) Silver, jag hittade denna blogg igårkväll och har precis gått igenom vartenda inlägg och blivit alldeles till mig över alla härliga bilder! Ni verkar vara helt fantastiska och jag bara älskar hela retro-stilen. Glad att jag hittade hit! :)

  • Fru Silver

   Vad roligt! Tack så jättemycket och välkommen hit! Det är roligt när det tittar in folk för första gången! :-) Kram!

 8. Härligt! Den här listan var precis vad jag behövde – har också städning inplanerat idag! Trevlig helg. /S

 9. Men ååh! (Ursäkta alla stön jag lämnar i din blogg men jag kan inte låta bli) Inte bara det att du har en grym inredningssmak och älskar att fota (verkar det som?) utan vi har dessutom samma musiksmak. :D

  Du är nog min nya favoritbloggare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>