Mysig stund på gården

Äntligen är våren här! Jag har rotat fram vårkläderna till Charlie. Röda hängselbyxor och röd jacka som min moster, jag, min syster och mina kusiner har haft och nu har Charlie dem! Jag tycker att de är otroligt härliga! Han har också sin fina mössa som jag har beställt av Astrid och Bosse. Det är Ann-Mari som syr barnkläder efter beställning. Jag beställde två mössor till Charlie och älskar dem!

5 thoughts on “Mysig stund på gården

  1. Vad kul att kläderna har hållit så länge för de var verkligen jättefina! Och vilken söt mössa Charlie har! :) Kramar Emilia

  2. Lillasyster

    Jättefina bilder! :)

  3. Charlies Gudmor

    Myspys i vårsolen!! :D Längtar till fredag :)

  4. Vad mysigt ni ser ut att ha det. Vilken underbar blogg du har. Hit hittar jag tillbaka :-)

  5. Vilka mysiga bilder på er!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>