Min fantastiska jul

Jag vill börja det här inlägget med att tacka för alla gratulationer gällande Bullen. Jag och Herr Silver är så glada och förväntansfulla!

Ni ska veta att jag inte glömt bort er. Vi har bara varit bortrest över jul och tyvärr inte haft internet eller mottagning på telefoner. Jag har alltså haft ett lugnt och skönt jullov men är nu hemma i verkligheten igen (som innebär att det är jobb och plugg som står på schemat).

Jag bjuder nu på massor av bilder från mitt jullov. Vi tog det lugnt, läste böcker, lekte med kusinerna, åt god julmat (och godis såklart!), vi öppnade julklappar (jag fick bland annat en jättehärlig morgonrock) och vi hade det alldeles underbart!

8 thoughts on “Min fantastiska jul

 1. gosiga bilder.

 2. Bea

  Älskar din blogg! :D

 3. så många fina bilder! och din lilla mage är supersöt!

 4. vilka fantastiska julbilder!! gillar den med din min, det är så kul med ”ostela” kort!:)

 5. Caroline Olsson

  Åh vilken jättefin julvecka!! :) Hoppas vi ses snart, hörs på tele ikväll iaf:D Jobba lungt och ta hand om magen!! <3

 6. Härliga bilder !:}

 7. vilka fina bilder!

 8. Nu var det länge sedan jag var här.. Så jag har bläddrat igenom flera sidor ikväll :D
  SÅ HIMLA FIN BLOGG! du tar fantastiska bilder. Vad har du för kamera? objektiv? redigerar du? hur?
  Tusen frågor :p
  Tusen kramar till dig fina fru silver!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>