Min 25 årsdag

I måndags fyllde jag 25 år! Jag hade en väldigt mysig födelsedag med familjen och bästa vännen, men jag saknade Richard, för han jobbade hela kvällen och natten… Jag fick jättefina presenter som jag kan visa senare! Här är bilder på alla fina blommor jag fick och på maten och fikat.

2 thoughts on “Min 25 årsdag

  1. Elin

    Är du bara 25?????! Herregud…

  2. Nicolina

    Din blogg är alltid så mysig att titta in i :) får man fråga vart du hittade den fina LP spelaren? Är det secondhand? Och vilket märke är den? Har letat efter något liknande ett tag då jag inte har plats med min stora LP spelare hade det varit kul med en liten..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>