Littlephant på Lindex

De här har jag klickat hem till Charlie! Självklart kunde jag inte hålla mig ifrån att klicka hem lite till bebisen också… Jag älskar Littlephant och tycker att det här samarbetet med Lindex är toppen! Det finns så mycket fina kläder! Nu har det kommit lite nytt igen, så in och kika om ni inte redan har gjort det!

2 thoughts on “Littlephant på Lindex

  1. Lillasyster

    Åh så himla fint! Jag älskar det! :D

  2. Här köpte mormorn den gula Littlephanttröjan i dag. :)

    Nu vet vi för övrigt vilken avdelning sonen ska gå på. Kransen röd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>