Lilla söta Nova…

… har nu fått ett nytt hem. Ni som läst min förra blogg vet ju om att jag var tvungen att sälja henne. Jag har dragit på det länge, då jag vill ha kvar henne egentligen, men nu har hon fått flytta. Men hon kommer att få det jättebra! Det är mer synd om mig, som inte längre får se denna underbara vita fluffboll hoppa runt på mattan som en tokig liten clown. Inte längre få gosa med henne när jag kommer hem från skolan… Hej då Nova!

2 thoughts on “Lilla söta Nova…

  1. moa

    åh brabra ! :D
    tack så mycket, kram.

  2. :( Hejdå sötnos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>