Läser bok med pappa

Ibland händer det att vårt lilla yrväder känner att det är skönt att ta det lugnt och läsa lite bok. Det händer inte ofta. Men ibland, och då är det såhär mysigt!

Både jag och Richard älskar böcker och tycker att det är viktigt att läsa! Vi har högläsning för varandra nästan varje kväll och det har vi haft sedan vi träffades. Charlie gillar böcker och bläddrar i dem ofta och hämtar och pekar i dem. Men han har inte ro till att sitta och lyssna. Ofta hämtar han en bok och ger den till mig och jag frågar ”Ska vi läsa bok”? Han svarar lyckligt ”Daaaaa (Ja)”! Han sätter sig till rätta i mitt knä och jag börjar läsa. Jag brukar hinna en mening (om jag har tur så hinner jag kanske två) sedan hoppar han upp och hämtar nästa bok, och så är det samma visa igen! Han har inte ro nog till att sitta och lyssna. Jag som älskar att högläsa längtar efter dagen då han faktiskt vill höra klart en saga! Någon som känner igen sig?

5 thoughts on “Läser bok med pappa

 1. Hej :)
  Vad heter stilen på din rubrik?
  Kramar!

 2. Åh haha så tokigt! Vår dotter är knappt sju veckor. Så känner inte igen mig där, än.
  Fast jag jobbar på förskola med och där är det samma visa!

 3. Sanna

  Haha, precis så där är Tuva-Li. Malte har alltid gillat böcker och vi läser minst två varje kväll, Tuva-Li håller vi på att kämpa med för att hon ska lyssna på en liten kort varje kväll:-)

 4. Johoddååå samma ”problem” här! Ps Assar dig på instagram!

 5. Jessica

  Hihi… kan bara hålla med om föregående talare om barn på förskolan. Samma visa där med alla barn i stort sett. Jag har även insett att man kan sällan läsa boken på riktigt för dom tröttnar direkt. Så istället för att läsa så får man ”läsa” boken, hitta på lite ;) hehe. Charmtrollen! För mycket spring i benen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>