Kalas-månaden är här!

Tänk att det redan är maj! Alla i min familj fyller år i maj! Min syster och jag fyller år i helgen (5:e och 6:e), Charlies gudmor (min bästa vän) fyller år den 14:e, min pappa och Charlie fyller år den 20:e, Richard den 21:a och min mamma den 30:e. Det blir mycket tårta och kalas i maj med andra ord!

Det här året har gått så himla fort! Tänk att Charlie snart är 1 år! Han har blivit så stor! Bara i helgen tycker jag att det har hänt mycket! Snart tror jag att han kommer att ta sina första steg, och nu har han äntligen börjat säga MAMMA! Som jag har längtat efter att få höra det! Jag blir ju så glad så tårarna rinner! Tänk att jag är den här fantastiska lilla killens mamma! Jag skulle inte kunna vara stoltare!

4 thoughts on “Kalas-månaden är här!

 1. Ja det är verkligen magiskt när dem små säger mamma för första gången!

  Låter som det blir en mängd tårta för er framöver :D

 2. Kerstin Ågren

  Underbara unge – man blir så otroligt glad av att titta på honom!
  Längtar till nästa gång vi ses!
  Många Grattis i förväg Emma på din födelsedag!
  Kerstin

 3. Gudmor

  Underbart i massor! :) <3 Tokmysig månad och ännnu mysigare i år när lillkillen fyller 1 år! Som sagt vart tog året vägen?? :D Galet mysigt! =)

 4. Grattis till er alla!!! =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>