Julfin lägenhet

Jag kom på att jag inte har visat er hur vår lägenhet har sett ut i december med allt fint pynt! Men nu har jag samlat ihop lite bilder på vårt mysiga hem! Bilder från julafton kommer snart! Hoppas att ni har haft en härlig julhelg!

9 thoughts on “Julfin lägenhet

 1. himmelskt! god fortsättning :D

  • Fru Silver

   God fortsättning! :-)

 2. Sanna

  Hej Emma! Jätte fina bilder. Hoppas att ni har haft en riktigt fin jul. Måste bara varna dig lite om misteln, när jag köpte mistel i år sa hon som sålde att bären var jätte gifta så jag skulle akta mig så att Tuva-Li inte fick i sig några. Vet dock inte om det stämmer helt, Malte lyckades få i sig ett förra året och det hände inget då. Bara så du vet. Ha det så bra så får vi ta och ses snart igen. Kram till hela familjen

  • Fru Silver

   Hej Sanna! Våran jul var jättemysig! Hoppas att ni också hade det bra! Misteln kastades ut någon vecka efter att jag köpt den. Jag fick för mig att den skulle vara giftig, så jag vågade inte ha kvar den (och så blev den gul och ful redan efter några dagar, men som tur var så tappade den inga bär. Jag var jätterädd att den skulle göra det!) Men Vi hann pussas under den ;-)

   Hoppas att vi ses snart! Kram till dig och din familj!

 3. Jackie

  Good point Sanna makes. Depends on the type of mistletoe whether poisonous or not, but safer not to take risks. The whole plant can be poisonous, particularly the berries (apparently a lot of white-berried plants are poisonous). Can cause anything from bad stomach or in extreme cases death.

 4. Vad mysigt ni har det :)

  • Fru Silver

   Tack så mycket! :-)

 5. Så sjukt fint ni har hemma, verkligen fantastiskt fint!! Får man fråga var klockan är ifrån?

  • Fru Silver

   Hej! Tack så mycket! :-) Klockan kommer från IKEA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>