Hejsan hoppsan och Glad Påsk!

påsk_6 påsk_1 påsk_5 påsk_4Nu är det väldigt längesen jag tittade in här! Jag undrar om det fortfarande är några som kikar in. Vi har ju flyttat och trivs otroligt bra i vårt gula lilla radhus. Vi har renoverat och inrett och börjar verkligen känna oss som hemma nu. Jag ska fota rummen och visa er hur det ser ut snart. Här kommer lite bilder på charmtrollen på påskafton då dom hittat sina påskägg. Hoppas att ni haft en fin påskhelg!

7 thoughts on “Hejsan hoppsan och Glad Påsk!

 1. så kul med en uppdatering från dig! och har ni flyttat? vilken grej! ska bli spännande att få se hur det ser ut hos er. dina bilder är alltid lika färgglatt bildsköna!

  • Fru Silver

   Tack så mycket! Japp! Nu bor vi i ett litet radhus! Så mysigt med trädgård! :) Och väldigt roligt att inreda ett nytt hem!

 2. Maria & Jostein

  Jag är kvar än. :) Tänkte faktiskt gå in och fråga om det inte skulle bli någon uppdatering snart så detta var en trevlig överraskning.

  Ser fram emot fler bilder på ert färgglada hem.

  • Fru Silver

   Vad kul att du är kvar! :) Ja, nu har det tagit lite väl lång tid mellan inläggen… Får ta och göra någonting åt det!

 3. Hilda

  Åh hurra! Din färg på tillvaron via blogg är fantastisk. Men med din istagram klarar en sig bra ändå!

 4. Kerstin

  Vad kul med ett nytt inlägg! Grattis till nya huset, det är kul när man får renovera och göra nytt. Det tycker vi fortfarande efter 4,5 år i vårt hus som såg galet ut när vi flyttade hit. Nu har vi blivit så klara med synliga delar av huset att det är dags för en gömd klädkammare att få nya tapeter :-)

 5. Karolina

  Härligt att se dina färgglada bilder igen.
  Lycka till i nya huset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>