Fru Silver

Jag vill bli bättre på att lägga upp bilder på mig själv och fina kläder jag har. Jag älskar att titta igenom min mormors fotoalbum från då hon och morfar var unga. Mormor var superläcker och morfar otroligt stilig! Jag ställer tusentals frågor till mormor om kläderna, inredningen och vad de gjorde och tänkte om saker och ting. Jag tycker att det är jätteroligt. Vi har några av deras möbler hemma hos oss och jag har även ett flertal av mormors gamla kläder i min garderob.

Tänk vad härligt att få sitta tillsammans med mina barn och barnbarn och titta tillbaka på våra fotografier och känna: Fy fasen vad läcker er farmor (eller kanske även mormor) var, på den gamla goda tiden!

5 thoughts on “Fru Silver

 1. Angelica

  Underbart!

 2. Visst är det fint med gamla kläder. Jag sörjer lite att min mormor och farmor inte har sparat vardagskläder från när de var unga. Bröllopsklänningarna finns dock kvar och när det blir aktuellt med bröllop vill jag prova.

  Jag försöker spara vissa kläder nu. Vem vet, en dag kanske jag har en sondotter som är förtjust i kläder från det här årtiondet och då är hennes farmor beredd. :)

 3. Kerstin

  Vilken härlig blogg du har :-) Jag älskar också retro men han inte samma sinne för detaljer som du. Det är kanonbilder på dig i dagens inlägg men jag måste bara fråga var du köpt gardintyget som man ser i bakgrunden? Letar ett ett tyg till vårt kök och blev väldigt sugen på det du har. Tycker jag känner igen det men kan inte komma på var jag sett det.

  • Fru Silver

   Hej Kerstin!
   Ber om ursäkt att jag är så seg på att svara.. Vi har varit sjuka igen, därav frånvaron. Tack för din fina kommentar! Tyget är från Spira och heter Haga (färgen heter orange/mullvad). Du kan gå in på deras hemsida och kolla: spirainredning.se. Tyget finns på olika tygaffärer. Jag har sett det på flera ställen bl.a. Åhlens city i Stockholm tror jag… Jag köpte det i en tygaffär i Bålsta som heter Tyghus1. Hoppas att du hittar det någonstans. :-)

 4. Vilka härliga bilder! Ofta blir det ju bara inredningsbilder eller bilder på barnen så det här var ett roligt och lite udda inlägg :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>