Förvaringstips och lite uppdatering

De här lådorna i papp från Lagerhaus är perfekt förvaring för saker man inte vill ha liggandes framme och skrota, eller för saker som akut måste gömmas undan för att det kommer besök… Just nu ligger det lite post, hörlurar, en vante och två tuggummipaket i våra…

De här veckorna som gått har varit väldigt upp och ned… Charlie ska byta förskola och är hemma i två veckor nu med Richard. Vi fick inte vårt första handsval då det var dags för honom att börja förskola, men vi tyckte att den vi fick kändes bra så vi tyckte att vi skulle testa den. Tyvärr gick inte inskolningen så bra och det är mycket vi inte har varit nöjda med… Varje dag har känts väldigt jobbig! Jag har haft lite att bita i på mitt jobb också… Det har varit mycket redan från start, men det är erfarenheter! Det har i alla fall känts tungt på alla håll och kanter dessa första veckor. Men efter mörker kommer solsken! En av dagarna då det kändes som värst kom ett brev i brevlådan där det stod att Charlie hade blivit erbjuden en plats på den förskolan vi helst ville ha. Han får börja den 11 februari. Vi blev superglada (jag hoppade bokstavligt talat upp och ned på stället) och tog beslutet att han får vara hemma tills dess att inskolningen börjar på den nya förskolan… Det känns som att det blir för knasigt för honom annars!

Sedan insjuknade vi i influensa och jag har varit hemma i några dagar nu, men i morgon är det dags att gå till jobbet igen för jag mår bättre! Jag längtar ju så efter min fina klass! Förhoppningsvis kommer det lite inspiration till mig snart så jag kan uppdatera bloggen lite oftare!

Ni kan även följa oss på Instagram där heter jag frusilver

5 thoughts on “Förvaringstips och lite uppdatering

 1. Vad skönt att det ordnar sig med förskolan. Här börjas det inte förrän i augusti och jag är lite nervös över var vi kan tänkas att hamna. Tanken är att vi flyttar till något större i närheten av förskolan han hamnar i men jag ser helst att det förblir Jakobsberg.

 2. Saeedeh

  I dont undrestand your language.but each time i open your page,i feeling a special happiness!
  be hapyy all times..

 3. Anonym

  Jag är helt förälskad i dina bilder! Just nu letar jag efter en ny systemkamera, och behöver lite tips b.la. Tänkte höra vad du använder för kamera och objektiv?

 4. Little women

  Hi!how are you?!how are your kid Charlie?!
  How are you,Emma?!and I don’t know the name of your husband Emma!!
  How are him?!
  I love your website but I don’t understand your letters in it but I understand your beauty feels about your Charlie from your photos!
  Plz kiss Charlie from me,ok?!and take photo from it and share that photo in this website!
  Plz answer my comment
  Thanks!

 5. Ida

  Jättefin blogg, älskar din stil och dina bilder! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>