Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

Den här boken läser jag just nu. Den är precis vad jag behöver för tillfället: mysig, lättläst och romantisk! Passar utmärkt när man inte har tid att läsa så ofta men ibland vill gosa ned sig i soffan med en kopp varm choklad och en härlig bok! Det är vad jag ska göra idag! Jag är snorig, har ont i halsen och i huvudet. Charlie mår inte heller bra… När lillen har somnat ska jag unna mig en lässtund i soffan med täcke och massor med gosiga kuddar!

6 thoughts on “Ensamma hjärtan och hemlösa hundar

 1. Charlies Gudmor

  Krya på dig!! Toklängtar tills vi ses!!:) kram

 2. Låter som en toppen dag ;)
  Krya på er!

  Marina

 3. Åh. Boken låter helmysig!

 4. Den boken är verkligen mysig och lättläst. Perfekt för en hundälskare som jag;)
  Vilken fin blogg du har med snygga bilder. Tapeten i ert barnrum ligger i garderoben hos oss och väntar på att komma upp på väggen.
  Ha det så bra mvh Sophi

 5. Vill önska dig en förbaskat bra dag :) kram

 6. den boken läste jag nyss ut, gillade den :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>