En liten mus

Den här lilla musen kunde jag inte låta bli att köpa. Den var faktiskt inte till Charlie utan till hela familjen. Den ligger på ett litet bord i vardagsrummet och ser söt ut. Jag tror dock att Charlie kommer att leka med den så småningom. Den kom i den söta tändsticksasken som den ligger i. Den är av det danska märket Maileg som även Charlies söta gris är. Är det fler än jag som tycker att deras leksaker är underbara? Jag gillar verkligen att de känns gamla och välgjorda.

3 thoughts on “En liten mus

  1. Helt fantastiskt söt liten mus!

  2. Charlies Gudmor

    Supersöt liten krabat! :)

  3. Jag håller mina tummar att lillan får en Maileg kanin som dopgåva för jag tycker dem är så fina! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>