En härlig höstdag

höstbilder 1 höstbilder 14 höstbilder 2höstbilder 7 höstbilder 3 copy höstbilder 4 höstbilder 11 höstbilder 8 höstbilder 13 höstbilder 12 höstbilder 6 höstbilder 9 höstbilder 10Igår hade vi äntligen tid att gå ut och fota lite höstbilder. Charlie är så himla tjusig i kavajen som min mamma och moster hade när dom var små! Henry ville mest vifta med pinnar, springa iväg eller äta på löven, men han fastnade i alla fall på några bilder han också. Koftan som Henry har på sig är också från då min mamma och moster var små. Det är min mormor som har stickat den. Min röda kappa har jag hittat på Myrorna för 80 kronor och jag älskar den! Med baskern på känner jag mig som Rödluvan!

5 thoughts on “En härlig höstdag

 1. Johanna

  Jättefina bilder!! :)

 2. Kerstin Ågren

  Underbara bilder – längtar efter att få träffa er snart!

 3. Oj så fina ni är!! Helt underbara kläder :)

 4. Kerstin

  Superhärliga bilder! Man blir glad ända in i själen av alla fina färger :-)

 5. rihan

  Hej
  Jag är från Iran
  Foton är mycket intressant
  jag njöt
  Jag gillar stilen på klänningen och val av färger
  Jag har lärt mig av dig. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>