Emelie och Chris bröllop

I lördags var vi på bröllop. Det var våra vänner Emelie och Chris som gifte sig! Vilket vackert par de är! Det var ett mycket fint bröllop och jag hoppas att de hade en underbar dag! Charlie var glad nästan hela tiden och väldigt stilig med fluga och allt. Jag hade på mig en av mina favoritklänningar som jag har köpt hos Lisa Larsson. Jag blev överlycklig när jag testade den nu efter graviditeten och insåg att den fortfarande sitter som en smäck!

4 thoughts on “Emelie och Chris bröllop

  1. Fina ni var och brudparet ser väldigt glada ut :) Väldigt fint kort på bruden och brudgummen!

  2. Gudmor

    Strålande fint! Vilken vacker klänning!!!! Åh så fina föräldrar jag har till gudsonen min som var oerhört stilig må jag säga!! =)

  3. Johanna

    Åh så fint! :)

  4. Ni var lika fina som alltid och brudparet ser himla lyckliga och fina ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>