Jag har fått frågor om receptet på citronbiskvierna vi bakade till min födelsedag. Det finns faktiskt inget recept på dessa då jag och Elin blev tvingade till att improvisera då en omgång macarons blev förstörd. Det skulle bli citronmacarons men vi rörde nog någon gång för mycket, för de blev för kompakta och platta (som en biskvibotten). Istället för att kasta dem misslyckade macaronsen funderade vi på om det kunde bli någonting fantastiskt av dessa besvikelser till kakor istället. Vi rörde då ihop en smörkräm gjord på smör, florsocker och lemoncurd (vi blandade tills det blev gott) som vi sedan smetade ut på bottnarna. Vi smälte sedan vit choklad och doppade biskvierna i. Sedan ringlade vi över lite mörk choklad som dekoration. Och det blev himla lyckat! En av favoriterna faktiskt! Allt som behövdes var lite fantasi!
Gud så gott det låter! Det kan ju löna sig att göra fel ibland!
Det ser ut att vara och låter himla gott! Vilken tur att ni gjorde fel.
Åh vilken härlig blogg du har och vilka underbara bilder!
Hoppas att ni har en underbar dag.
kramar