Charlies säng i det nya sovrummet

kura bed_Jag älskar verkligen Charlies säng! Den är så mysig att ligga och läsa sagor i, lätt att bygga en koja (kasta en påslakan eller filt över så att det blir ett tak) och vi får plats när han vaknar på natten och vill att vi ska ligga hos honom.

När vi köpte radhuset bestämde vi att barnen skulle ha ett gemensamt sovrum och att det andra rummet skulle bli lekrum. Skönt för barnen att sova i ett lugnt rum utan massa leksaker och mysigt för dom att sova tillsammans. Vi var osäkra på om vi skulle ha kvar Charlies säng eller om vi skulle köpa nya till dom båda som var lite mindre, men vi kunde inte göra oss av med den och Charlie ville ju såklart ha kvar den!

När vi skulle leta tapet till det nya sovrummet ville vi hitta en som fungerade med den gula sängen (så att vi skulle slippa måla om den). Och vi hittade tillslut en tapet som passade perfekt. En ljus och lugn tapet med prickar. Vi tapetserade om sängen och jag är så otroligt nöjd med hur resultatet blev! Deras sovrum känns ljust och fint men med många starka färgklickar! Vi började med att tapetsera två väggar i rummet, där deras sängar skulle stå, men nu har jag möblerat om så vi har bestämt oss för att tapetsera hela rummet. Ni får se bilder på helheten när det är klart!

barnrum_1barnrum_2

6 thoughts on “Charlies säng i det nya sovrummet

 1. Åsa

  Så himla fint! Kul att titta in i din blogg. Älskar verkligen er stil. Blir så glad av alla färger. Hälsar Åsa (boidalen:))

 2. Vilket fint rum, det är så härligt med färg. :)

 3. maryam

  Hello . I love your variously-coloured home .
  You are very allegro. Cheerio!, good-bye

 4. Kerstin

  Superfint!!

 5. rira

  Hej. Jag är en iransk mamma Hstm.az njuta av dina foton.
  Jag ser detta all energi av färg.
  Jag är glad att jag finns här.
  Jag hoppas att du alltid glad med många trevlig familj.

 6. Vad fint det är!! =) härliga färger! =)
  Har en tävling i bloggen just nu som passar en vardagshjälte som dig perfekt, hade vart jättekul om du var med! :) Kram Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>