Charlies födelsedag

I tisdags fyllde vår älskade lilla Charlie 3 år! Eftersom han längtat otroligt mycket efter sin födelsedag, vaknade han väääääldigt tidigt, så vi fick kliva upp och gratta med sång och paket redan klockan 05.15. Men vad gör det när ungen är en lycklig liten solstråle?! Bästa födelsedagspresenten var en inspelningsbar tågstation från Brio. I julas fick min kusin en sådan och Charlie har pratat om den sedan dess och hur mycket han önskar sig en likadan! Lyckan var total då han slet upp pappret!

Vi åt frukost och Charlie blåste ut ljusen på den kladdigaste chokladtårtan, sedan gjorde vi oss i ordning och åkte in till stan och Spårvägsmuseet. Vilket paradis för en tågälskande treåring! De bilderna får ni se i morgon! Charlies födelsedag var den bästa dagen på länge! Helt underbart med solsken och en glad och lycklig unge som hoppade runt i stan och trallade på ”Jingle Bells” och ”Happy Birthday”.

One thought on “Charlies födelsedag

  1. Yvette Grönqvist

    Otroligt söta barn du har! De skulle kunna vara barnmodeller / mannekänger.

    Med vänliga hälsningar //Y

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>