Charlie gillar att hjälpa till

Charlie vill vara där pappa och morfar är. När de åker gräsklippare springer han dit och vill åka, när de röjer med röjsågen står han och grinar för att han inte får vara med och när de krattar gräs ska han absolut dra kärran och det gör han med en stolt min.

3 thoughts on “Charlie gillar att hjälpa till

 1. Rammis

  Det är bara att uppmuntra! ;)
  Gillar han hushållsarbete med?
  Vår storpojke har fått vara med i köket från han var ett, vid bakning, matlagning,städning och tvätt. Han älskar det!
  Nu fyller han fyra om en månad och tar själv initiativ till att dammsuga när han tycker det behövs och han dammsuger ordentligt med! Tycker även om att vara med och skära grönsaker till maten och steka korv :)

  • Fru Silver

   Haha! Ja, han vill vara med överallt! Men nu under semestern har han blivit jätteintresserad av motorer och saker som låter. Och det är absolut inte jag och inte Richard heller… Men morfar är en motornörd och Charlie gillar tydligen allt som morfar gillar just nu! Men ja, han gillar att hjälpa till med hushållsarbete också! :-) han är väldigt social och vill inte gärna vara still! Det ska hända någonting hela tiden och mest av allt vill han vara utomhus!

 2. Gudmor

  Va duktig han är! Saknar er som bara den!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>