”Busa STOOORA sängen”

Det här är en av Charlies favoritsysselsättningar på dagen och jag måste erkänna att det är en av mina favoritstunder på dagen också! Richard lyckades fånga ett av dessa underbara kuddkrig med sin kamera och jag blir så glad och pirrig  när jag ser bilderna! Charlie är världens härligaste unge och han gör mig så lycklig! Tänk att jag har fått äran att få vara hans mamma!

4 thoughts on “”Busa STOOORA sängen”

  1. Carro

    Så himla fina nu är !! =) Längtar tills vi träffas i juldagarna!! <3

  2. Jag hoppas att vara mer lyckliga dag

  3. Underbara bilder, fantastiskt härlig blogg!

  4. Åååh underbara bilder :) Jätte mysig blogg du har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>