Allra käraste systers födelsedag

Idag firade vi min Allra Käraste Systers födelsedag! Det var jättemysigt och fantastiskt gott fika! Charlie har hittat bakfickan på byxorna och det ser så rolig ut när han springer omkring. Han är även inne i en ”bygga-ett-torn-av-allt-jag-kan-hitta”-period.

I morgon är det min födelsedag! Jag blir hela 25 år! Jag älskar födelsedagar! Hela maj är full med kalas i vår familj och det tycker jag är underbart! Mycket fika blir det! Mums!

7 thoughts on “Allra käraste systers födelsedag

 1. Em

  Åh, så mysigt med en uppdatering! :) Vad Charlie växer, han ser så lång ut helt plötsligt. Lika fin som vanligt! Och grattis på födelsedagen! 25 är en ganska trevlig ålder, jag har provat på den i dryga tre veckor nu och är hittills nöjd ;) Ha en fin dag!

  • Fru Silver

   Ja, nu har det varit långt mellan inläggen… Men snart kommer det nog fler! :-) Han växer superfort! Jag hänger inte med! Dina fina har ju också blivit superstora har jag sett på instagram! Så söta och färglada! :-) Tack så mycket! Jag tycker också att 25 känns himla bra! Lagom! :-) Kram kram

  • Fru Silver

   Och du har ju ny blogg?! Det har jag missat! Måste kika igenom den! :-)

 2. Det måste ju betyda att du fyller idag, så grattis! Fyller själv 25 om drygt en vecka, gillar också födelsedagar väldigt mycket. Allt som går måste man ju fira! Älskar förresten den rutiga tapeten på bilderna.

  • Fru Silver

   Tack så mycket! :-) Grattis i förskott till dig! Hoppas att din dag blir underbart! :-) Jag älskar också allt som går att fira! Tapeten sitter i min systers vardagsrum och är från Ferm Living! Den är underbar!

 3. zeinab

  hi
  last night i found your website and i visited all your photos. im pregnant
  & i wanna thank you beacuse of the good feeling you gave me
  its just like a very nice dream.

 4. سلام من یه عکاس ایرانی هستم وبلاگ بسیار عالی با عکسهای بسیار زیبایی داشتید بهتون تبریک میکم:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>