Till mamma eller Charlie?

De här underbara klossarna köpte jag till Charlie på Sprall. Jag älskar illustrationerna! De är så otroligt fina och passar perfekt i hans rum! Jag tror att jag gillar dessa mer än vad lillen gör för tillfället. De är dessutom i papper, så de är inte så tuggvänliga vilket gör att han inte får leka med dem än… Men tills han blir lite större får de helt enkelt bara stå i hans rum och vara fina! Just nu är det ändå inte leksaker som är roligast. Nej, Charlie gillar kastruller, pappas kamera, mammas skor och allt som prasslar.

10 thoughts on “Till mamma eller Charlie?

 1. De är helt underbara! Min Signe fick dem i julklapp av oss :-) Dock får de aldrig stå uppställda för henne (tyvärr) för hon ska ha dem i varandra, i paketet som de kom (hon är ordningsam den lilla)
  /Michaela

  • Fru Silver

   Haha, vad roligt! Det tråkiga med att ha dem i varandra är ju att man bara ser två av dem (den stora och den lilla) ;)

 2. Men ååh, de är ju så himla fina dessa! Jag såg dem för några månader sen, och då ville jag seriöst göra mig av med Alvas klossar som hon redan har och köpa dessa istället, men det kändes ju lite onödigt så jag behärskade mig :) Men underbara är de helt klart, och snart kommer de att uppskattas av Charlie också :) kram

  • Fru Silver

   Haha. Jag måste nog köpa några tuggvänliga klossar också. Man kan nog aldrig ha för mycket klossar. Man kan ju göra så mycket med dem! :)

 3. Superfina! Malva har också sådana fast i mörkare toner med rävar, valar & lite annat smått & gott :)

  • Fru Silver

   Ja, de är helt underbara! :)

 4. Jackie

  Looks great. I love the way the chairs turned out!

  • Fru Silver

   Tack! Jag med, stolarna blev toppenfina!

 5. Åh vad fina!! Du har väl sett Fia Eliassons pekböcker? Helt ljuvliga och jag har köpt alla till barnen här hemma :D

 6. Åh!! Är det hans tapeter?? Jag ÄLSKAR dem! Tyvärr tycker inte min sambo att vårt barn ska ha så häftiga väggar. :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>