Paris, I’m in love!

Den här dagen var alldeles underbar! Jag hade på mig en klänning (ny favorit) som jag köpt in en vintage-butik dagen innan för 150 kronor. Vi var på marknad, strosade omkring i solen, satt på uteservering och skrev vykort till nära och kära och köpte världens godaste glass och åt den samtidigt som vi lyssnade på fantastiska gatumusikanter! På väg tillbaka till hotellet gick vi längs Seine och köpte fina saker i boklådorna bl.a. en underbar Babar-affish till Charlie. Ett underbart avslut på en underbar helg!

8 thoughts on “Paris, I’m in love!

 1. Vilka underbara bilder, och boklådorna ser ju bara helt fantastiska ut!

  • Fru Silver

   Tack! :-) Ja, jag älskade att kika i boklådorna! Det fanns så många fina böcker, men det var lite synd att de var på franska ;-)

 2. åh jag längtar tillbaks till Paris när jag ser dina bilder! Himla fin klänning dessutom!

  • Fru Silver

   Tack! :-) Ja, Paris var verkligen härligt!

 3. Ser superromantiskt ut. Det är intressant att se hur eran stil finns överallt. Ni lyckas se något som jag inte skulle ha sett, hoppas du förstår vad jag menar!

  • Fru Silver

   :-) Det var det! Och tack! Jag tror att jag förstår! :-)

 4. älskar din foton från Paris! så ljusa, pastelliga & söta! och bubbelgums-bilden här ovan är fantastisk!

  • Fru Silver

   Tack! :-) Ja, bubbelgumsbilden tycker jag också om! Den blev härlig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>