One year later

Idag är det exakt ett år sedan vi fick reda på att vi skulle bli föräldrar! Den 7 september 2010 var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv! Tänk att det redan har gått ett år…

5 thoughts on “One year later

 1. Men JUST DET! Hej!! Det tog en liten stund, men visst hade du jätterött hår och så gjorde vi sagotemat tillsammans? :) Nu minns jag väl rätt?

  Grattis till Charlie1 Gud så söt han var. Vad roligt att vi fick nästan samtidigt! Eller samtidigt och samtidigt, det skiljer ju bara 3 månader i alla fall. Minna är ju född i februari :)

 2. Vad duktig du är! Nej, jag är inte färdig än. Jag har ungefär 60hp kvar och pluggar små smått nu medan jag är mammaledig. Jag tog ett långt studieuppbehåll och började jobba i april, blev gravid i maj och blev sen sjukskriver i december. Ut komm Minna 2 månader senare :) Så jag blev gravid nästan direkt när jag började jobba. Motivationen svajar en hel del men jag fortsätter att plugga.
  Vilken ålder jobbade du med? Anställde dom dig fast du var höggravid? :) Det måste ju vara lite ovanligt! Har du förresten någon förlossningsberättelse uppe på bloggen man får läsa? Jag älskar förlossningsberättelser ;-) Jag längtar redan till nästa förlossning (även fast mannen vill vänta några år innan vi försöker på nr.2 )

 3. härligt, det är en stor dag det :)

 4. Caroline Olsson

  <3

 5. Myspys! :) 17e augusti fick vi veta med Conrad. Tyvärr minns jag inte när med nummer två. Vad hemskt det känns. :( Men, man kan minnas olika saker. Första barnet och det där plusset på stickan är magiskt. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>