Om mig

imageVad kul att du har hittat hit! Jag heter Emma och är 27 år. Jag blev Fru Silver den 18 juli 2009 då jag gifte mig med min underbara Richard. Tillsammans har vi två härliga ungar, treåringen Charlie och bebisen Henry. 

Jag är utbildad lärare men för tillfället är jag föräldraledig. Jag älskar färg, kolasnören, att stå på händer och hjula, oboy, att hoppa i vattenpölar, lekfull inredning, klappgröt, våren och att kittla mina ungar så dom bubblar av skratt. Jag lyssnar ofta och gärna på The Beatles, Miss Li, Håkan Hellström, The Beach Boys, Noah and the whale. och mycket, mycket mer. Nu för tiden nynnas det även på en hel del barnlåtar.

Foto är ett stort intresse i familjen Silver så fokus på den här bloggen ligger på bilderna! Eftersom jag är föräldraledig just nu och helt galet förälskad i våra två små barn blir det mycket foton på dem, men även på inredning, pyssel och annat smått och gott.

klänning

Några saker jag ska ta tag i är: att lära mig sy egna klänningar (jag har sytt EN som ni ser på bilden här ovanför), rita och måla oftare, få in alla våra foton i album och lära mig laga mer mat!

På den här bloggen har jag samlat favoriter ur vår vardag. De små guldkornen. Min förhoppning är att ni gillar bilderna och att dom gör er glada!