Nu har jag äntligen badat!

Nu har jag äntligen tagit årets första dopp! Det var kallt som sjutton men väldigt roligt att få det gjort! Nu ska jag försöka ta ett dopp varje dag resten av semestern! Jag undrar om jag kan hålla det löftet…

11 thoughts on “Nu har jag äntligen badat!

 1. Anna

  Vågat, själv backade jag ur idag och vågade mig bara i till knäna.

  • Fru Silver

   Men, plötsligt händer det! ;-)

 2. Jag tog själv mitt första dopp idag. Himla mysigt faktiskt :)

  Jag är så kär i dina inlägg att jag tror jag dör. De är så himla mysiga. Ert liv verkar så idylliskt. Åh, jag blir helt lycklig i kroppen av att titta in här! :)

  • Fru Silver

   Tack! :-) blev väldigt glad av din kommentar!

 3. Härligt! Blir alltid så glad av dina fina bilder i bloggen :) Jag tog faktiskt mitt första dopp igår, men det var i en pool så det kanske inte räknas haha.. Jag är en badkruka när det kommer till att bada i ett kallt hav, men åtminstone en gång i sommar ska jag doppa mig, om det slutar regna alltså! kram på er!

  • Fru Silver

   Tack! :-) haha, poolen kanske inte räknas, men det kan vara kallt att bada i pool också i och för sig… Ja, nu vill vi ha finväder!!! Kram på er!

 4. Tog också mitt första dopp idag!
  Vilken himla tjusig bikini. Älskar brallorna! Var har du köpt den?

  • Fru Silver

   Bra gjort! Första doppet alltså! :-) bikinin är Esther Williams. Jag köpte min på Sivletto i Stockholm. Den är underbar!!

 5. Gudmor

  burrr! Men bra gjort =)) puss på er

 6. erica

  Hej ! Din bikini är SÅÅÅÅ fin, vart kan man köpa den/sånna ?

  tack för en härlig blogg !

  Allt gott !

  • Fru Silver

   Hej! Förlåt för att jag inte har svarat! Jag har helt missat din kommentar! Som jag har skrivit ovan är bikinin av märket Esther Williams och jag har köpt min på Sivletto i Stockholm! Du kan googla på det också så hittar du nog fler ställen man kan köpa den! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>