Min glada lilla unge!

Någonting som jag verkligen älskar med Charlie är att han så ofta är glad! Det smittar av sig, och jag har ett skratt på läpparna nästan jämt! Jag förstår inte hur jag ska klara av att börja jobba så småningom… Jag vill spendera varje sekund med den här lilla tokungen! Jag hoppas att han kommer ha kvar sitt glada humör. Jag är beredd på att det kan försvinna, men jag håller tummarna för att det stannar för alltid!

8 thoughts on “Min glada lilla unge!

 1. Fina Charlie och fina du! Vad roligt att han är så glad jämt, jag tycker han ler på kort för jämnan.

 2. Han är såå söt!

 3. Charlies Gudmor

  Man blir glad av hela familjen Silver! :) <3

 4. Härligt med en sådan glad unge. Själv längtar jag efter att min lille kille ska visa sitt första leende.

 5. Vad härliga bilder! Ja energi får man till tusen av glada barn, vi har en två åring som har lite trots emellan åt vilket är rät energi krävande men sedan kommer hennes underbara bus och glädje tillbaka och det är verkligen en energi boost. Hoppas allt är bra med er! kram

 6. Ni är så ruskigt fina tillsammans, du & din Charlie! & det finns verkligen inget bättre än småknoddars leenden, man blir glad ända ner i maggropen! :)

 7. Lillasyster

  Han är ju pappa upp i dagen på bilderna längst ned!! :D <3

 8. härligt! inget är mer underbart än glada barn! själv kan jag inte slita mig från mina små, älskar att spendera varje dag med dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>