Mamma på heltid

Nu när jag är mamma på heltid blir det mycket bilder på min lilla älskling, eftersom jag spenderar hela dagarna med honom. Det hjälper ju inte att han är så fantastiskt söt, vilket gör att man vill fotografera honom hela tiden. Det medför ju att jag har tusentals fina foton på honom som jag vill visa er… Men jag ska försöka fota lite annat också, men idag blir det en bild på honom igen (och lite av mig också. Framsteg!)

4 thoughts on “Mamma på heltid

  1. Emy

    Men vi äääälskar ju att få se bilder på sötnosarna (du och lillkillen!) :D Så lägg gärna upp mer :D hihihi puss // Emy

  2. Stolt moster.

    Ni är så himla fina!! Vad vacker du är syster. Och Charlie är jättefin i pippi-tröjan! :)

  3. Caroline Olsson

    finaste!

  4. härliga bilder. myspys!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>