Lilla prinsen

Kommer ni ihåg att jag pysslade ihop den här mobilen när Charlie låg i magen? Han älskar att ligga och titta på den. Speciellt när man duttar till den lite så att bjällrorna plingar.

Idag var vi förresten på öppna förskolan för första gången. Charlie tyckte att det var jätteroligt att titta på de andra bebisarna. Jag tyckte också att det var väldigt roligt att få prata med andra nyblivna mammor.

5 thoughts on “Lilla prinsen

 1. oj, vems ögon har han fått? :) gorgeous!

  • Fru Silver

   Jag tror faktiskt att hans ögon är en blandning av både mina och Richards. Det som är säkert är att den bruna vackra färgen kommer från pappa. :-)

 2. Så söt han är! Och visst är det guld värt att prata med andra mammor med barn i ungefär samma ålder! Jag har fått flera vänner genom bloggen med barn i samma ålder och det betyder så mycket!

 3. Så himla fin, både mobilen och Charlie :) Kul med sånt man pysslat ihop själv, den ska jag minnas ifall det blir någon fler bebis i framtiden!

 4. Tea

  Vilka underbara ögon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>