Lazy sunday afternoon

Vilken härlig söndag vi har haft! Jag älskar när det kommer en dag utan en enda inplanerad aktivitet. Herr Silver fick sovmorgon, och jag och Charlie åt frukost, lekte lite och somnade sedan i soffan. Vi har även plaskat i badkaret, och varit ute i det vackra vädret. Nu steker min fina man pannkakor och lillen sitter bredvid mig, äter frukt och babblar. Hoppas att ni har haft en lika mysig söndag som vi!

2 thoughts on “Lazy sunday afternoon

  1. Fin vagn, jag har en likadan ;)

  2. Charlies Gudmor

    Guud så härligt!! :D Ni är så fina ihop på bild! Jättefin skjal Emma :) Ses på onsdag i hope! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>