Långt och härligt sommarlov

Nu är bloggen tillbaka igen efter ett långt sommarlov! Jag hade ganska mycket att göra på jobbet den sista månaden innan semestern och sedan har vi bara njutit av att vara lediga tillsammans. Bloggen har därför fått vila. Men nu har jag massor av fina bilder och minnen från sommaren att visa er! Det kommer många inlägg framöver!

Bilderna här ovan tog vi en mysig dag i Tornparken i Sundbyberg. Om ni bor i närheten och inte varit där tycker jag att det är värt ett besök. Mysigt med en lekpark med plaskdamm varma dagar.

2 thoughts on “Långt och härligt sommarlov

 1. Åh. Vad roligt med två nya inlägg. :)

  Ser så mysigt ut att bada sådär. Skrev för längesedan att jag planerade att gå på babysim men det fick jag lägga ned rätt tidigt då sonen än så länge blivit förtvivlad när han ska badas. Först nyligen har det blivit okej att tvätta händerna.

  Jättetrevligt att få säga hej härom dagen. :)

  • Fru Silver

   Ja, det är jättemysigt att bada! :-) Han kommer nog tycka att det är roligt så småningom! Han måste nog bara vänja sig! :-)

   Detsamma! Vi lär väl kanske ses lite då och då när vi hämtar/lämnar på förskolan nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>