Kommentarer som inte publicerats

Min blogg har varit busig. Eller jag skulle inte kalla den busig utan kanske mer irriterande och lite dum. Jag insåg idag att det finns ett spamfilter. Och när jag klickade in där, såg jag massor med fina kommentarer som inte visats p.g.a att bloggen trott att det är spam! Jag har aldrig gått in där och kollat! De tas tydligen bort efter ett tag så de som kommenterat för länge sedan kan jag inte se eller godkänna… Men de som kommenterat nyligen har jag godkänt och vill bara be om ursäkt! Jättetråkigt att jag inte sett era fina kommentarer! Från och med nu ska jag kolla spamfiltret regelbundet! Om man har kommenterat och kommentaren inte visas direkt på sidan har den förmodligen hamnat i spam. Men ni som råkat ut för det den senaste tiden har jag tagit bort spamfiltret på så det borde inte hända igen och era kommentarer har publicerats! Hoppas att ni har en fin dag allihop!

2 thoughts on “Kommentarer som inte publicerats

  1. oj va jobbigt! bra att du hittat kommentarerna nu =) mysig blogg att kika på!

    • Fru Silver

      Ja, det var lite jobbigt! Tack så mycket! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>