Här växer vi mer och mer för varje dag

Idag har jag sett ut såhär. En klänning från 60-talet (som börjar bli lite kort framtill, men det löser jag med ett svart långt linne under). Jag tänkte uppdatera er lite på vad det är som händer i mitt liv just nu.

Jag skrev ju att jag är färdig med min utbildning (äntligen!) Jag var lite nervös i slutet av terminen eftersom jag inte hade sökt några jobb, då jag inte kommer kunna jobba en hel termin. Jag hade som plan att vara vikarie och hoppa runt från skola till skola dag ut och dag in så länge jag orkar, för att ha någonting att göra. Men så blev det inte. Jag hade nämligen turen att bli erbjuden ett heltidsvikariat fram till Bullen anländer. Så nu jobbar jag hela dagarna i en och samma skola som fritidspedagog på heltid och det är väldans härligt. Jag får vara ute och leka, äta mellanmål, lägga pärlplattor, rita och måla, spela spel och vara med underbart spralliga och härliga ungar hela dagarna. Det passar mig utmärkt!

När jag kommer hem på kvällarna är jag dock så trött att jag somnar i soffan (vilket Herr Silver tycker är mindre roligt, då han längtat så mycket efter mig hela dagen! Eller hur älskling?!)

Kort och gott! Jag mår väldigt bra och det hoppas jag att ni också gör!

Och avslutningsvis vill jag säga: Ja, mormor och lillasyster, jag ska försöka uppdatera bloggen lite oftare!

6 thoughts on “Här växer vi mer och mer för varje dag

 1. Härligt att se att magen växer och knakar :)
  Himla roligt med vikariatet. Stort grattis!

 2. Fin du är. Jag älskar dig!

 3. Om du inte redan anmält dig till dagens blogg så kan du göra det hos mig! Vinnaren väljer jag imorn!
  Lycka till!

  Direkt länkt –> http://nathalienyren.blogg.se/2011/february/dagens-blogg-vinnare-ny-omgang-8.html#comment

 4. Jackie

  Looking good! <3

 5. Sanna

  Vad fin du är! :-)

 6. vilken fin blogg du har! och så söt mage. saknar min lite, men det är ju himla fint att få gosa med sin bebis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>