Familjen Silvers pepparkakshus

Jag gjorde ett pepparkakshus till första advent, då vi hade adventsfika hemma hos oss. Det blev katastrofalt fult! Glasyren blev för lös, och när kvällen var slut låg alla smarties på bomullen och inte på taket… Herr Silver fick därför tillåtelse att äta upp det och jag har nu gjort ett nytt. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig den här gången heller. Men det är helt klart bättre än det första! Nästa år ska jag nog försöka mig på att göra ett helt eget. Den här gången köpte vi det gamla vanliga (tråkiga). Ett tips är i alla fall att dekorera med smarties istället för nonstop (om man vill ha lite klara fina färger).

4 thoughts on “Familjen Silvers pepparkakshus

 1. Har du fäst delarna med kristyr? Eller med smält socker?

  • Fru Silver

   Eftersom vi inte kommer att äta pepparkakshuset (det kommer ju stå så länge och samla damm…) har jag faktiskt fuskat och använt min lilla rosa limmpistol :) Jättesmidigt!

 2. Jackie

  And Smarties taste better too!

 3. Charlies Gudmor

  Tjusigt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>