En stor och viktig del av mitt liv

Sedan jag var 3 år gammal har gymnastiken varit en stor del av mitt liv! Jag har tränat själv i många år (men slutade för länge sedan) och jag är tränare för en trupp härliga tjejer!  Jag älskar det! Nu har jag varit ledare i 12 år (det är halva mitt liv)!

I helgen ska vi åka ned till Ängelholm och tävla i RiksCupen och jag hoppas att ni alla håller tummarna för att det ska gå bra för oss! Det ska bli så roligt och jag älskar de glada fjärilarna i magen som jag får av den här underbara sporten och, framför allt, av det här fantastiska gänget! Tänk vad många timmar vi spenderat tillsammans om man slår ihop dem! Det är som en andra familj!

Tjejer! Ni skulle bara veta hur bra jag tycker om er! Och hur stolt jag är över att få vara er tränare! I helgen ska vi ha grymt kul!!! TAGGA! TAGGA! TAGGA!

4 thoughts on “En stor och viktig del av mitt liv

 1. Håller en tumme för att ni ska gå långt. :)

  Hittade förresten den här och kom att tänka på Charlies rum.

  http://www.parcourrier.se/website1/1.0.1.0/21/1/?item=prod_prod-s1/282

 2. Johanna

  Världens härligaste tjejer! :) <3

 3. Åh, vad härligt. Hoppas det gick bra!
  Har själv varit (drill)tränare i många år och det är så underbart att få se en grupp tjejer växa så tillsammans. :)

 4. Blir så glad av din blogg! Du verkar vara en så härlig person!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>