En ny lekkamrat

Charlie har fått en Bamsen! Jag köpte den nog mest för min egen skull… Sedan jag var liten och såg på Lotta på Bråkmakargatan har jag drömt om en fin, mysig, och alldeles underbar rosa gris! Den här passar perfekt här hemma och Charlie gillar honom också! Både mamma och barn är nöjda och glada!

6 thoughts on “En ny lekkamrat

 1. Åh jag(dottern) vill också ha en bamsen!!! Vart hittade du den och vilket pris? :D

  • Fru Silver

   Jag köpte den på russinet.se för 299 kronor! :)

 2. Åh, denna bloggen är så mysig och fin.
  Kram!

  • Fru Silver

   Tack! :)

 3. Anna

  Men oj, nu minns jag också, den där var ju drömmen när man var pyttig. Tack för påminnelsen! Och vilken fin familj du har!

 4. [...] tändsticksasken som den ligger i. Den är av det danska märket Maileg som även Charlies söta gris är. Är det fler än jag som tycker att deras leksaker är underbara? Jag gillar verkligen att de [...]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>