En heldag på stan står på schemat

Idag känner jag mig glad och vårkänslorna spritter i kroppen! Jag är på väg in till stan med min fina vän Elin. Hon ska gifta sig i sommar och vi har lite att fixa inför bröllopet (som jag har den stora äran att få vara brudtärna på). Våra små barn stannar hemma med sina pappor, så vi ska njuta av att prova klänningar i timtal, stå i långa köer, och trängas med alla som ska shoppa upp lönen. Utan barnvagn och otålig bebis! Det kallar jag lyx (och nej, jag är faktiskt inte ironisk)!

3 thoughts on “En heldag på stan står på schemat

  1. Lillasyster

    Jag har ju världens snyggaste syster! Utan tvekan! :) Kärlek till dig.

  2. Åh vilken underbar outfit! Får mig att längta till sommar och hav och jag får lust att ropa skepp ohoy :) Älskart!

  3. Härligt!
    Hittade ni något fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>