Det var det fräckaste!

Den här boken köpte vi på bokrean för någon dag sedan. Jag tycker att den är så rolig, och nu finns den med ljud också. Det hade jag inte sett förut. Charlie tycker i alla fall att den är jättespännande! Han gillar böcker som låter! Ett litet boktips från oss, en vacker måndag som denna!

7 thoughts on “Det var det fräckaste!

 1. Hihi. Ja, den boken fick barnen i julklapp och den uppskattas här hemma också.

  Vet inte om jag har skrivit här innan, om inte så har du en väldigt fin blogg:). Önskar dig en fin dag!

 2. Finurliga Fröken

  Vilken underbar blogg jag ramlade in i. La genast till dig så jag kan hälsa på dig ofta och se vad ni har för äventyr för er. Du lär se mig här många gånger igen. Nu ska jag fortsätta smyga runt bland äldre inlägg. Kram

 3. Vad roligt. Ser ut som en fin bok. :)

 4. Vill du vara med på dagens största bloggtävling för oiidesign.se, maila mig på henrik@oiidesign.se för mer information! Lycka till!

 5. Är så gulligt när dom sitter och läser :)

 6. Varmt välkommen till KNORKAN ♥

 7. Åh den har vi med :D Wilgot säger alltid ”näääääääääääee” när jag frågar honom om vem som bajsat på mullvadens huvud :D

  sv: Jag köpte aldrig några åt Wilgot heller, ångrar det likt dig. Tror han fick några skruttiga från HM bara. Har en par ”fake” converse med mjuk sula åt Lo som är i en större storlek, fyndade på loppis för en 10 :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>