Charlie kan själv! Så det så!

Charlie har blivit mer aktiv under matstunderna… ”Kan själv!” Det innebär att det nästan alltid slutar med ett bad, vilket i och för sig alltid uppskattas som tur är. Det är inte lätt att få bort små bitar mat ur näsa, öron och ögon om man inte badar.

11 thoughts on “Charlie kan själv! Så det så!

 1. Charlies gudmor

  hihi så det kan gå :) men för underbar! Matchar tröjan också ;)

 2. Jackie

  Haha! Like father, like son!

 3. Helen

  Vilka härlig bilder! Han är ju för underbar. Puss från gammelmoster

 4. Sött barn, fin blogg! Jag har också en söt Charlie (och en blogg, dock inte lika fin).

 5. Hej! Jag fullkomligt älskar din fina blogg och bilderna på din fina charlie och alla roliga tapeter och gulliga grejer och inredningstips och så det vackra ljuset och stämningen i bilderna! blir alltid så glad när jag varit inne hos dej och läst och tittat! min syrra tipsade mig om din blogg. hon läser samma utbildning som din mamma tror jag det var. och då kom de fram till att du och jag har läst samma utbildning på lhs. och då blev jag nyfiken och kikade in här och jag känner verkligen igen dej. vi har nog inte gått i samma klass, men kanske läst nåt auo-block ihop? eller? jag vet inte! i alla fall är jag nu väldigt beroende av din fina blogg! :) ha en fin vecka, kram helena

  • Fru Silver

   Hej! Jag har glömt att svara på din kommentar som gjorde mig så glad! Tack så jättemycket! :-) Vad roligt att din syster känner min mamma! Jaså, vi gick på lhs samtidigt? Jag tycker att det verkar som om du gillar barnböcker när jag kikat in på din fina blogg? Du gick möjligtvis inte kursen Barnlitteratur i dialog med skola och omvärd? Tänkte om vi kanske gick den samtidigt? Tror att det var två klasser. Vad har du för inriktning och vilken ålder? Jag tycker nämligen att jag känner igen dig också! Vi har nog stött på varandra i aulan, restaurangen, cafet eller bara i korridoren :-) Du kanske har gått samma kurs som några jag känner? Man vet aldrig… Världen är liten ibland! Vilka underbara tapeter förresten! Det är så roligt att planera och göra fint hemma! Jag längtar till ett eventuellt hus! Jag kommer bli tokig av alla valmöjligheter till alla rum! Nu blev det här väldigt långt… så ha det fint i det vackra vårvädret! :-) Kram Emma

 6. Härliga bilder!

  • Fru Silver

   Tack! :-)

 7. Så himla himla söt verkligen :)

  • Fru Silver

   :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>