Boken om Charlie

När Charlie låg i magen planerade jag att göra en egen fylla-i-bok till honom om hans första år. Men sedan kom jag på att jag kanske inte kommer att ha tid att pyssla så mycket. Jag blev rädd att det kanske inte skulle bli någonting alls, och sedan skulle tiden bara gå… Och när han är vuxen och frågar oss saker så har vi glömt bort! Hemska tanke! Så fick det bara inte bli! Vi köpte därför den här fantastiskt fina boken! Jag älskar bilderna i den!

Men… Nu är det ju så att Charlie är en fantastiskt underbar unge och när han sover eller leker för sig själv, så har jag faktiskt lite tid. Jag har därför börjat göra en egen till honom som blir precis så som jag vill ha den! Han får alltså två (två är i alla fall bättre än ingen)!

Här är några av sidorna som jag har gjort hittills. Boken är ett fotoalbum från Ordning&Reda. Jag tycker att dem är väldigt fina, både som fotoalbum och till annat!

7 thoughts on “Boken om Charlie

 1. Lillasyster

  Åh. tänk att Charlie har så underbart fina föräldrar som dig och Richard! Boken blir jättefin!

 2. Va duktig du är, ser ut att bli väldans fint! :)

 3. Men en sådan fin bok…*Inspirerad*

 4. Em

  Det där är en av våra favoriter inför tvillingarnas ankomst, den är så fin! Men ditt album ser ju ÄNNU finare ut, synd att inte det går att köpa ;) Jag älskar att scrappa & ha mig, men jag har verkligen inte haft någon tid sedan Malva föddes. Åtog mig att knåpa ihop hennes dopinbjudningar & tackkort, men det vart mig nästan övermäktigt…

  Sv; Tusen tack för länken! De är verkligen underbara! Så underbara att jag nästan till och med skulle kunna köpa två par, trots att vi inte tänker klä tvillingarna lika ;)

 5. hej, vilken fin bok du gör! funderar på att göra en jag med nu bara för det.. :P hur många sidor är där i just den boken?

 6. Anna

  Vi har också köpt den boken. Men jag kommer också göra en egen. Har dock inte bestämt om det blir i fotoboksformat eller om jag ska pyssla ihop en själv.

 7. Hej! Underbar blogg du har. :D

  Jag väntar mitt första barn i Juli och vill också göra ett eget album! Du skulle inte kunna tänka dig att visa mer från den boken? Jag blev riktigt inspirerad av Charlies personliga bok.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>