20 maj 2011

I morgon klockan 09.15 är det exakt ett år sedan denna underbara lilla kille kom till världen! Jag kan helt ärligt säga att det varit det BÄSTA året i hela mitt liv! Jag har älskat varenda sekund med honom! Han är charmig, glad och otroligt söt! Han är helt enkelt perfekt! Denna bild är tagen på BB  då han bara är några timmar gammal. Vi kunde inte slita ögonen ifrån honom (det kan vi i och för sig inte nu heller). Känslan av att få träffa den lilla krabaten som levt rövare i magen under så lång tid, och att han nu låg bredvid oss i sängen, var obeskrivlig.

Idag har vi haft ett litet kalas för Charlie med några av hans vänner. I morgon blir det kalas igen med familj och släkt! Jag lovar att det kommer massor av bilder när helgen är över! Nu ska jag gå och sova så att jag är pigg nog att sjunga för våran lilla prins om några timmar.

8 thoughts on “20 maj 2011

 1. Grattis Charlie!

 2. Grattis på födelsedagen!!! I fredags fyllde min ”lilla” tjej två, kan säga att andra året inte är mindre fantastiskt :-)

 3. åh så mysigt! vill säga det samma. det är underbart att se barnen växa och deras otroliga personligheter!

 4. Hipp hipp hurra till Charlie på ettårsdagen! Hoppas att ni har haft en kanondag hela familjen med massa kalas och mys! kram kram

 5. Em

  Grattis till lille (store numera) Charlie! Hoppas ni fick en fin 1-årsdag tillsammans :)

 6. Unerbart foto på fiiiiin baby!

 7. han är ju fruktansvärt SÖT!

 8. Fru Silver

  Charlie hälsar Tack för alla fina grattis! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>